Mini VRF Serija

spoljneJediniceVrfS

City Multi S Serija multi-split sistema PUMY-P YHM-B nudi inovativni dizajn koji omogućava povezivanje i do osam unutrašnjih jedinica na jednu spoljnu jedinicu.

Multi split dizajn omogućava odabir najpogodnijih modela za bilo koji tip prostorije. Na ovaj način se smanjuje broj potrebnih spoljašnjih jedinica, a takođe se zadovoljavaju estetski zahtevi spoljašnjih delova zgrade. Ukoliko je potrebno vrlo lako je moguće ugraditi dodatne unutrašnje jedinice.

PUMY-illustration

Izbor između 3-faznog ili 1-faznog modela

City multi S serija se proizvodi u 2 varijante: 1-fazni (PUMY-P100/125/140VHMB) i 3-fazni (PUMY-P-100/125/140YHMB) model.

Prilagodljiv i stilski dizajn multi split sistema

Maksimalno 8 jedinica može biti povezano na jednu spoljašnju jedinicu, koje funkcionišu potpuno nezavisno. Na raspolaganju se nalazi više od 50 unutrašnjih modela različitog kapaciteta, koji su podeljeni u 12 modela različitog tipa i namene kao što su zidne, plafonske kasetne, parapetne, podplafonske i plafonske kanalske. Na ovaj način vam je omogućena velika sloboda u dizajniranju sistema klimatizacije koji najviše odgovara datom zahtevu.

PEFY-P-VMH-E-F-banner

Ušteda energije

Mitshubishi Electric pridaje veliku pažnju energetskoj efikasnosti svih modela. Ušteda energije kod ovih modela je velika zahvaljujući:

  • Korišćenju visoko efikasnih DC scroll kompresora
  • C ventilatoru, koji nudi 60 % veću efikasnost nego ekvivalentan AC motor
  • 3-faznom napajanju, koje drastično smanjuje tekuću potrošnju
  • Kontrola zahtevane energije-smanjuje potrošnju energije tokom perioda velike potrošnje el. Energije
Bešuman rad

Mitshubishi Electric je odgovorio na zahteve potrošača da se što više smanji nivo buke klima uređaja i postigao je dobre rezultate na tom polju.

  • Poboljšanja u dizajnu lopatica ventilatora i novi oblik rešetke za istrujavanje vazduha
  • Pri padu spoljašnje temperature, jedinica se automatski prebacuje na režim tihog rada u cilju smanjenja nivoa buke za 3 dB. (pri spoljašnjoj temperaturi od 25 0 C).